dissabte, 28 d’abril del 2012

Trobada d´escaladors 2012 - Agraïments als col.laboradors

Hola a tot@s!

 Quan varem decidir posar en marxa la Trobada d´escaladors 2012 molts de noseltres dins el Comité no sabiem a que ens enfrentavem i la tasca que ens quedava per endevant. Poc a poc tot ha anat agafant color i a dues setmanes vista estam excitats per veure com sortità la feina feta. Som concients de que les coses no sempre son de l´agrat de thotom i que sempre  tot es poden fer millor però esperam que l´event d´enguany pugui engrescar a gran part de la nostra comunitat i anar a més en properes edicions.
Na Lena al bucòlic sector Entreblocs de Ses Mosqueres


 Uns dels pilars de qualsevol tipus d´event es en primer lloc la gent, les ganes i sobre tot el finançament.
Desde el Comité d´escalada de la FBME volem fer una especial menció als nostres col.laboradors, ells son en gran majoria tendes i rocodroms, algunes marques de material de muntanya i el club d´Esporles Ermassets que han fet possible en gran mida la Trobada del pròxims dies 12 i 13 de maig i es per això que podem oferir-vos un preu d´inscripció tant "competitiu".


ROCODROM
                         

A TOT ELLS GRÀCIES!!!

1 comentari:

  1. Gracies a voltros per la feina que feis, i fomentar el companyerisme entre els escaladors de Mallorca. Ànims, segur que tot sortirà molt bé!
    Sa Fosca

    ResponElimina