dijous, 26 d’abril del 2012

Trobada d´escaladors 2012 (VI)





Ja se va acostant el dia del gran esdeveniment, per a tots els que ens agrada això d’enfilar-nos per les pedres. Hem volgut seguir la fórmula utilitzada a les anteriors edicions, Blocpunyent i Sa Torre d’en Beu, que tan d’èxit varen tenir. L’idea és arreplegar a la gent que li agrada l’escalada, ja siguin debutants, escaladors amb anys d’experiència, o gent interessada en conèixer aquest mon i compartir un dia d’activitats relacionades amb l’esport que ens agrada.




El dissabte al matí farem una Marató de bloc i tal vegada vos demaneu com funciona això.
Idò, aquesta activitat és farà a una nova zona de bloc, que es diu Ses Mosqueres, molt prop d’Esporles. Els blocs es troben escampats per dins un bonic alzinar amb moltes zones planes, ideals per estar amb els infants mentre els pares escalen. Pensant en els més petits, també hi ha un grapat de blocs que són perfectes per fer les primeres escalades, amb bones zones de recepció i poca alçada. Hem obert més de 100 problemes de bloc, de totes les dificultats des de iniciació fins a projectes que semblen de una altre dimensió. La majoria de problemes no passen del sisè grau i ja s’ha encadenat algun problema de 7B/+,encara per confirmar i queden projectes.
Molta varietat per gaudir de un dia de bloc a un lloc encisador.



Per els que tinguin ganes de competir, la marató consisteix en fer el major nombre de blocs en el temps estipulat, així de senzill. Els que no vulguin competir no tenen per que fer-ho, tan sols escalaran el que vulguin sense cap pressa i ha passar-ho bé. Hi haurà premis per els millors en cada categoria


Per fer aquesta competició confiem amb la bona fe dels participants, ja que no hi haurà jutges o si, tot depèn de com es miri. Els mateixos participants faran de jutges a l’hora, així que aneu vius. Tanmateix tots ens coneixem i sabem lo que podem fer i lo que no. També hi haurà un reglament, molt senzill, que haureu de seguir. A l final del dia es farà el reconta de punts i ja vorem qui guanya.


També vos donarem un full amb unes recomanacions per tal de no fer mal bé el medi en el que desenvolupem la nostra activitat, no és lo mateix anar-hi quatre amics que un centenar de persones. Volem minimitzar el nostre impacte mediambiental, tot el que ens sigui possible i per això hem de col·laborar tots.


Després ens anirem a Esporles, on en Dani Andrada ens farà una projecció audiovisual contant-nos un poc el que fa. També hi haurà temps per si algú vol fer qualque pregunta referent al tema.


Seguidament anirem a sopar, ens prepararan un menjar ben casolà com si el fes la nostra mare. Amb primer plat, segon, postres i vi o aigua per beure.

Amb la panxa plena i amb musiqueta per fer ambient, es realitzarà l’entrega de premis de la marató i el sorteig de material de muntanya cedit per els patrocinadors. Per el sorteig, farem servir el nombre d’inscripció per participar-hi.


Per acabar farem un poc de festa, tindrem muntat un petit bar amb preus populars i el DJ Xino petit ens farà ballar amb la seva selecció de música, com ja ho ha fet en altres ocasions.


Aquesta vegada no farem acampada, en un principi l'ajuntament ens havia dit que si i ens havien mostrat el lloc i tot, però ara ens han dit que no serà possible lo de l'acampada per motius que desconeixem.

Si voleu veure més fotos de la zona de bloc, mireu al blog "entreblocs.blogspot.com"
les entrades anteriors amb l'etiqueta "ses mosqueres" i ja veureu.

""RECORDAU QUE LA DATA LLIMIT D'INSCRIPCIÓ ÉS EL DIA 2 DE MAIG""

L’organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada