dissabte, 5 de maig del 2012

Trobada d´escaladors - Ja falta poc!

A aquestes alçades creim que tothom ja sap que els pròxims dies 12 i 13 de maig es fara la Trobada d´escaladors  2012. Si no es així, seguiu llegint...
L´event es troba ja a la recta final dels preparatius. Aquests dies passats apart de la logistica hem estat a la zona on es farà la marató de bloc preparant-ho tot, senyalitzacions del sectors, marcant camins, adequant peus de bloc per minimitzar les males caigudes, marcatge individual de blocs, etc...
La zona com ja varem comentar a altres entrades està als contraforts del Moletó de sa Granja a uns 500 metres, dins la finca de Ses  Mosqueres , el lloc no es més que una gran escampadissa de blocs (hi ha comptabilitzats uns 200 problemes), tot cobert d´un espés alcinar molt ben conservat. Un entorn amb un aire quasi màgic on tan sols el fet d´esser-hi ja val la pena. l´accés es fa pel camí des correu que desde la possessió de Sa Granja, que ens durà en uns 20 minunts de pujada per bon camí als blocs.
No cal recordar la necessitat de deixar-ho tot com ho hem trobat i procurar sobretot no deixar-hi fems de cap tipus.
El punt de reunió es dins el poble d´Esporles com ja varem també apuntar a una anterior entrada, serà al Col.legi públic Gabriel Comas i Ribas, que es troba al carrer Ca l´Amet nº1 i es molt bo de trobar i te bastant d´aparcament, això serà a les 10h. Desprès de l´entrega de samarretes, repartir tickets per les diferents activitats i demes trui, ens anirem a blocar. Pensau a portar aigua i qualque cosa per menjar, així com alguna peça de roba per si refresca.
Qui no pugui venir al matí, no paseu pena, vos guardam la samarreta que podeu rercollir-la més tard quan baixem. Pensau també que la Marató durarà fins aproximadament les 17h.
L´audiovisual amb en Dani Andrada (que també blocarà amb nosaltres) serà devers les 19H (lloc per confirmar).

Sopar després de l´audiovisual (21 h aprox.), sorteix de material i després FESTA!!!.

Per qui no s´hagi apuntat encara aquí deixam les dades de com fer-ho, no espereu al darrer minut!.

A PARTIR DE DIA 7, NO GARANTIM LA SAMARRETA!!!

1- Hacer el ingreso (14 euros federado/ 19 euros no federado) en la cuenta de la FBME;
    SA NOSTRA 2051 0001 65 1000438669, concepto "`nombre completo` TROBADA 2012".


2- Enviar el comprobante de pago (foto o escaneo) via e-mail a 2012trobada@gmail.com junto a tu nombre, apellidos y DNI.

IMPORTANTE! CAMISETAS TROBADA!

Cuando envies el comprobante de pago a nuestra dirección de correo electrónico, añade también tu talla camiseta (por ejem: XL, L, S, etc...) Grácias!.

1 comentari:

  1. Hola. Perdonau que escrigui aqui però no he trobat el vostre email de contacte i tenia una pregunta a fer. Teniu idea del tancament de la zona d'escalada del Port de Sóller? Han posat una barrera i és impossible accedir-hi. És legal?

    ResponElimina