diumenge, 22 de març del 2015

COMENÇA UNA CONVOCATORIA PER SELECCIONAR UN EQUIP D'ESCALADA TRADICIONAL O DE VARIS LLARGS

Bones a totes,

Un altre pic el Comité d'escalada de la FBMiE es posa en contacte amb la comunitat escaladora per fer saber que se està cercant dues parelles (una principal i l'altre reserva) per representar a la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada com a Equip`d'escalada de vies de llargs equipats o tradicional.

En aquests moments s'ha tret es nou calendari de la competició de Rallies de 12h d'escalada de vies de llargs que es durà a terme en un parell de ciutats/pobles d'Espanya.

Per part del Comité d'escalada volem fer una selecció de parelles o persones, a nivell individual, ( podeu presentar les fitxes curriculars tant individualment com en parella ). Aquesta selecció consisteix en la demanda de una petita fitxa curricular que vos adjuntam, nomès heu d'omplir-la i enviar-la al correu electrònic "escaladafbm@gmail.com". I posar-mos les vostres experiències i activitats realitzades. Les parelles o persones seleccionades passaran una entrevista personal, realitzada per part del comité, i una prova física que consisteix en realitzar dues rutes de escalada clàssica, semi-equipada o equipada en un temps determinat. Tot aixo ho determinarà el comité en assamblea, els criteris seran els mes reials possible a la prova que es realitzarà al rallie.

La primera prova del rallie es el dia 2 de maig del 2015. Se que no hi ha molt de temps, però qui estigui motivat i preparat, que presenti la fitxa que es una gran oportunitat, tant a nivel personal com de comunitat.

Enllaç calendari de Rallies 12h d'escalada 2015

https://www.dropbox.com/s/2jxaq7khsqnwh4c/CALENDARIO%20FEDME%202015%20LIGA%20DE%20RALLYES.pdf?dl=0

Enllaç fitxa curricular

https://www.dropbox.com/s/qbm40pbpcmmq3pa/FITXA%20CURRICULAR%20D.doc?dl=0

Podeu anar enviant les vostres fitxes perque nosaltres aniguent fent una preselecció i cap al dia 18 d'abril del 2015 es penjarà es dia de la entrevista personal i vos direm el dia de les proves, possiblement dia 25 i 26 d'abril.

Gracies i anim.

Vocalia del comité d'escalada de la FBMiE
Javier Marin Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada