diumenge, 22 de febrer de 2015

ENTREGA DE PREMIS A LES NOSTRES GUANYADORES I GUANYADORS DE COPA BALEAR DE BLOC 2014

Que tal a totes i tots??

Feim aquesta entrada com una tasca important de dins del Comité d'escalada per el començamen de la entrega de un parell de premis i detalls que pertanyen a les proves de la Copa Balear d'escalada de bloc 2014. Les guanyadores i guanyadors de aquests premis son legitims de l'entrega d'ells. 

El Club d'escalada d'Eivissa (Delegació a Eivissa de la FBMiE) mos a enviat un parell de fotos amb la entrega dels premis a les persones responsables de recogir-les.

Representant al club CEM na LAURA MARTINEZ:


Representant al Club d'escalada d'Eivissa MATTHEW CLIFFORD i FRANCISCO SANCHEZ:


Representant a Neus Colom i Amaya Contreras i a Dalila Llanos. Ella mateixa, Dalila:


Tambe s'han entregat premis al primer classificat d'infantils Miquel Angel Riera, primera classificada femenina Mar Ausejo (UEM Menorca) i mes que encara no tenim informació grafica pero si constancia real de que s'hagin entregat.

Amb aquesta tasca feta se deixa com acabada la tasca de la Copa Balear d'escalada de bloc 2014 i agrair amb molta energia a totes i tots els col·laboradors que han fet que aixo siga real i s'hagi pogut dur a terme. 

MOLTES GRACIES I MOLTES ESCALADES A TOTES I TOTS!!
Vocalia del Comité d'escalada de la FBMiE.

Esperam, des de el Comité, que aquest any nou, 2015, es pugui tornar a fer aquest event i resulti molt mes dolç per a totes les parts implicades, noves energies i nous projectes per dur a terme, sempre per la nostra afició que quasi quasi es sa nostra vida. Salut a totes i tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada