dilluns, 2 de febrer del 2015

APUNTA' T A LA SEGONA EDICIÓ DEL CURS D' EXPERT EN INSTALACIÓ D' ANCORATGES

Nova entrada, nova activitat;

Bon dia a totes, esper que seguiu tenint ganes d'aprendre i disfrutar amb aquest esport amb seguritat. Per aixo i molt mes es torna a obrir el curs de instalació d'ancoratges 2ª edició!! 


 


Qui estiga interessat en participar en aquesta altre oportunitat, ara es el moment! 

En un principi encara no esta determinada la data del curs però el volem quadrar per el segon trimestre d'aquest any, maig-juny. De seguida que tenguem les dates exactes vos informarem. 

Com encara queda un grapat de messos perque arribi aquesta data podriem anar fent una feina molt interessant per a que aquest curs agafàs solidessa. Cada persona que estiga interessada en participar en aquest curs per aprendre i tenir mes coneixements sobre el material que feim servir, qualitat dels mateixos, millor forma d'instalació, coneixer nous materials innovadors, testeix dels ancoratges fitxats i un llarg etcetera. Envia un email a aquest correu electrónic: escaladafbm@gmail.com o possat en contacte via telefònica al nombre de telèfon 616849638 (Javi)

Es format des curs son tres dies intensos de teoria i pràctica, la majoria pràctic. L'equip huma del quadre docent és cinc estrelles i amb molt bona capàcitat de oferir els coneixements. 

¡ UN GRAMO DE PRÁCTICA TIENE MÁS VALOR , QUE TONELADAS DE TEORÍA !

NO ET QUEDIS SENSE L'OPORTUNITAT DE PARTICIPAR!!!

Si et vols apuntar i deixar les teves dades per començar a fer un llistat de gent interessada amb aquest curs, necessitam un quòrum mínim de 14 persones, entre tots l'aconseguirem!!

Enllaç per la fitxa d'inscripció, ompliu-la i enviau-la a l'adreça de correu electrònic.

https://www.dropbox.com/s/vxmispaiv050uy6/FICHA%20DE%20INSCRIPCI%C3%93N%202014.pptx?dl=0








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada