dimarts, 29 d’abril del 2014

RESUM DE LA PRIMERA PROVA DE ESCALADA EN BLOC DE LA COPA BALEAR "PATROCINADA PER FORACORDA"

Bones a tots i a totes!!

Aquest cap de setmana, ja passat, s'ha cel·lebrat la primera prova de escalada en bloc de la COPA BALEAR "FORACORDA" de les quatre que s'espera que hi hagui. 

Lo primer de tot vull agrair a l'equip de feina del club UEM per la feina tan bona que van fer i per la organització de l'event, que va esser un exit rotunt. Gracies!

Després, entrant de ple en la competició, es va començar per la classificació/final dels mes petits (infantils) que com sempre mos varen deixar bocabadats de la energia i superació que tenen. Molt bona feina i anim per seguir capa endavant.

Un cop acabats els infants, entraren el debutats, que malament no varen tenir molta representació, ells escalaren com si de una finalissima es tractara. Va esser molt emocionant.

Just després es varen fer les classificacions dels juvenils i absoluts (ambdues gèneres). De juvenil només varem tenir la representació masculina però amb molta energia, quasi per tot dos.

Una vegada menjats tots les finals es varen apropar de cop i volta. Sense esperar més un darrera l'altre varen sortir els juvenil i tot seguit les absolutes femenines i després masculins.

No em vull oblidar dels equipadors (Herman i Carlos) i els seus col·laboradors perque no varen aturar en cap moment de fer feina, de seguida que es podien modificar els blocs per a la següent categoria o gènere ja eren donant canya.

Nomes puc dir que MOLTES GRACIES A TOTS I TOTES, des de els i les participants fins als organitzadors, passant per els arbits (una feina inmillorable), speaker, col·laboradors voluntaris i organitzadors (ajuntament i serveis del poliesportiu).

Novament gracies i mos veïm en la següent, fanatiiiiics!!

Classificacions:

Infantils;
1er Miquel Angel Riera Gomila (Gorg)
2on Toni Alles Coll (UEM)
3er Miguel Higueras Carné (UEM)

Debutants masculí;
1er Matthew Ward (CEM)
2on Alberto Moreno (UEM)

Debutants femení;
1ra Marina Cardona (CEM)

Juvenils masculí;
1er Miquel Alles Coll (UEM)
2on Amai Rivas Mantxola (UEM)
3er Fabio Martins Ventura (CEM)

Absolut masc.;
1er Alejandro Pellegrino (IbizaVertical)
2on Joan Gabriel Navarro (G.E.KUMULUS)
3er Francisco Sanchez (IbizaVertical)

Absolut fem.;
1ra Mar Ausejo (UEM)
2na Amaya Contreras (CEM)
3ra Rosa Vergara (CEM)

P.D.: Vos penjaré un parell de fotos de la mateixa perque pugueu veure que tot el que dic no son bromes, jejeje. El reste de fotos estaran en el facebook del comité





 

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada