dijous, 16 de febrer del 2012

Trobada d´escaladors 2012!

Hola a totes i tots!

Desde el comité d'escalada ens complau anunciar que molt possiblement enguany tornarem a tenir trobada, el lloc triat, el poble d'Esporles (Mallorca), aquest cop s'ho mereix.
Volent intentar repetir la formula de Blocpunyent 2004 i Torre de´n Beu 2006, ens hem decidit a intentar-ho un altra cop. Per a qui no hi va poder anar, la cosa va més o menys així:
Diada de "boulder" a una zona de bloc, audiovisual, sopar-festa-acampada i l'endemà, més escalada (qui pugui!).
Torre d´en Beu 2006

La diada de bloc es faria a una nova i bella zona aprop d'Esporles, per a continuació anar a veure un audiovisual (intentarem que vengui algú de renom), llavors, el sopar, la bauxa i el dormir, que es feria també tot dins el mateix poble. L'endemà, qui encara tengui forces, us proposam visitar algunes de les interessants zones d'escalada al voltant d'aquest poble.

Tot això, com vos podeu imaginar, just s'acaba de posar en marxa, falten fermar molts de caps i encara no sabem les dades exactes de l'event, però és gairabé segur que serà un cap de setmana dins la primera quinzena de Maig (així també ens evitam fredorades com les d´aquets dies!).
Blocpunyent 2004

No fa falta dir-vos que serà un event obert a tothom, petits i grans, desde els qui disfrutau de tant en tant d´una jornada escalant de "tranquis" fins els més fanàtics de la roca, dels qui volen veure que es això de l'escalada d'aprop, a la gent qui simplement acompanya als qui es pujen per les pedres i volen disfrutar d'un dia a la natura. Uns dies per conèixer-mos més i intentar almenys per un cop agrupar la comunitat escaladora i especialment volem convidar a venir també a la gent de les altres illes, sabent lo difícil que es a cops reunir-nos tots, a pesar d´estar separats tan sol d´uns quilòmetres de mar.

Així doncs, tot d'una que tenguem més informació del tema ho anirem actualitzant al blog.

Moltes gràcies i esperam veure-us a tots allà!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada