diumenge, 5 de febrer del 2012

Reequipaments material 2011

El material per els reequipaments del 2011 a la fi està llest per esser col·locat. Les xapes i "parabolts" d´acer inoxidable de la partida de requipaments de l'any passat seran posades prest a les diferents escoles de les Illes Balears. A causa dels problemes que hi ha hagut a algunes zones amb les aleacions A2-70 (veure entrades antigues d'aquest blog), hem hagut de plantejar-nos augmentar la qualitat del material i  enguany els perns d'expansió seran d'acer marí A4-80. Es per aquest motiu que tot s'ha demorat uns mesos més del que esperavem per tenir-ho. Aquest material com es habitual es repartirà entre les tres illes i es farà de manera proporcional al número de federats per illa (estarem en contacte amb ells per a repartir-ho).
Dit l'anterior, desde el comité hem volgut tenir molt en compte l'opinió de la gent que ha anat deixant els seus comentaris a l'entrada d'aquest blog, Quines rutes reequiparies?. Es per això que hem elaborat un llistat amb les rutes que finalment es reequiparan a l´illa gran.

A més, a causa de l'interès d'algun de vosaltres per donar un cop de mà en aquesta feina, volem proposar que, la gent que ens vau fer arribar els seus comentaris i estigui interessada a ajudar, ho pogueu fer, estarem encantats!. Només heu d'enviar un e-mail a escaladafbm@gmail.com amb un nom, via que vareu proposar i un número de contacte. 

Aquestes son les vies seleccionades (illa de Mallorca):

1-SEIS PELAS- Sa Gubia (2 llargs/semi-equipada)
2-CHUNGUI CHUNGUEZ- Sa Gubia (2 llargs)

3-DECADENCIA CORPORAL- Sa Gubia (2 llargs)

4-PETIT POI- Las perxas

5-ROSA DE SANATORIO- Fraguel

6-CACA DE COLORES- Fraguel

7-SALPICÓN DE MENISCO- Fraguel

Amb el material que "sobri "després de haver fet aquets primers reequipaments, s'intentarà acabar la feina começada fa un parell d'anys per uns companys a l'escola d´escalada de Cala Magraner. Com recordareu, si hi heu anat els darrers temps, es va dur a terme a una primera fase al sector més proper de la platja.

I amb tot això, res més ens queda que donar les gràcies a tota la gent per participar al blog amb els vostres comentaris i esperam que la cosa vagi a més l'any seguent!.

NOTA: Aprofitant també aquesta entrada, volem agrair especialment a la tenda de muntanya FORACORDA el haver-nos deixat les xapes d'acer inox a preu de cost!, així com tota la gestió feta. Sense la seva col·laboració de ben segur que tendríem un grapat de vies menys per reequipar enguany...

Adeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada