divendres, 6 de maig del 2011

Gorg blau; zona en perill?...

Precisament ara que comença a fer caloreta i el bon temps per anar a aquesta escola, ens acaben de reportar (de tercera persona) que ja hi ha hagut el primers problemes de la temporada amb l´amo de Turixant de abaix...
Fa ja un temps que ens varen avisar de que no hi volien cans per les vies (es vedat de caça de cabres), doncs bé, qualqú be per desconeixament o be per passar de tot va dur l´altre dia els seus cans al G.B., l´amo entement-sa d´això el cercar pero aquesta persona fogir. Pero tot això no ha quedat aquí...

Emprenyat com es normal, hem de tenir present que fins ara ens hi han deixat trepar, doncs be ha decidit tancar (pals i fil ferro) i ja s´hi ha posat mans a l´obra.
Ja tenim una altre escola a la llista negra?, de moment pareix que encara podem trepar-hi, tot i això, el que ha passat es una mostra de que el mal obrar d´un pocs( hi ha moltes maneres de fer-ho) pot repercutir en tot el colectiu.
Pregam a qui tengui mes informació del tema ho faci saber, així no ens durem sorpreses.
També l´amo demana per favor que no es faci malbé l´alambrada -s´intentarà posar un botador-, no tireu fems i NO DUR CANS.

Gracies a totes i tots.

1 comentari:

  1. Ja hi tornam a ser,sempre hi ha d'haver algu que se pensa que les normes no van amb ell. Es que no entenem que aquestes coses ens perjudiquen a tots. Jo també teng un ca i no el duc als llocs on està prohibit, encara que me sap greu deixar-lo a casa. Hem de respectar les normes si volem seguir anant a escalar, d'aquest pas només ens quedaran els rocodroms per poder trepar. Siau concients del que pot passar si no ho feim. Que feriu vosaltres si això passas a ca vostra. Respectau les normes, respectau l'entorn, respectau les decisions de l'amo del terreny, en una paraula, RESPECTE.

    ResponElimina