dijous, 15 de gener de 2015

INICI DEL NOU ANY 2015 DINS EL COMITE D'ESCALADA DE LA FBMiE

Bon any nou a tots i totes,

Com cada any el comité d'escalada es proposa continuar amb projectes antics, que queden pendents d'altres anys per la durada dels mateixos, i projectes nous que surgeixen de l'esperit per poder fer d'aquest esport mes gran i per a tots i totes, al manco per qui s'ho plantegin.

Per aixo i mes coses, volem fer una cridada, des del comité, a tota la gent que tengui interés de moure qualque tema relacionat amb l'escalada, de manera voluntària, per començar a participar de dins del comité. 
Presència i participació a les reunions/assambleas, proposta i dur a terme els assumptes del comité, involucració en temps i energia (una part molt important) i projecció de moltes mes coses. Amb un bon equip de treball, es podran fer moltes coses per aquest esport que ens agrada tant, està garantitzat!!

Des del comité vos animam per participar en aquesta tarea que te tan d'interessant com d'aprenentatge personal. Poder coneixer com funciona un organisme com es ara una federació i fins a on pot arribar la seva tasca.

M'acomiat de tots i totes amb intenció de que feu vostre aquest missatge i amb moltes ganes de poder compartir aquest any nou amb gent com vosaltres, ESCALADORS I ESCALADORES!! 

Possau-vos en contacte al email escaladafbm@gmail.com o a traves del facebook del comite o cridant a la federació.

Sempre es un plaer!

Salut i molta escalada!!

Comité d'escalada de la FBMiE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada