diumenge, 16 de febrer de 2014

RECERCA DE EQUIPADORS/RES DE BLOCS PER LA COPA BALEAR

Bones de nou a la comunitat d'escaladors / es i sobretot de bloqueros / es, aquesta vegada la federació fa una crida a totes les persones del sector del bloc, que tinguin experiència en la competició, ja sigui a nivell de competir o de muntatge de les mateixes, perquè formeu part de l'equip que està buscant la federació per col · laborar en el muntatge dels blocs en les compes de bloc a nivell balear. Aquest treball, per descomptat, es retribuirà amb la quantitat acordada pel comitè d'escalada cada dia que es realitzi el treball de muntatge.

Es necessita gent amb ganes de treballar i sobretot amb una certa experiència i nivell en el tema de competicions de bloc. Esperem les vostres aportacions i comentaris, anar posant el vostre contacte, ja sigui email o telèfon, i la federació es posarà en contacte amb vosaltres per fer una petita entrevista i poder decidir un grup de treball. 

Gràcies per la vostra col · laboració i una salutació. 

Comitè d'Escalada de la FBME


Buenas otra vez a la comunidad de escaladores/as y sobre todo de bloqueros/as, esta vez la federación hace un llamamiento a todos las personas del sector de bloque, que tengan experiencia en la competición, ya sea a nivel de competir o de montaje de las mismas, para que forméis parte del equipo que está buscando la federación para colaborar en el montaje de los bloques en las compes de bloque a nivel balear. Este trabajo, por supuesto, se retribuirá con la cantidad acordada por el comité de escalada todos los días se realice el trabajo de montaje.

Se necesita gente con ganas de trabajar y sobre todo con una cierta experiencia y nivel en tema de competiciones de bloque. Esperamos vuestras aportaciones y comentarios, ir poniendo vuestro contacto, ya sea email o teléfono, y la federación se pondrá en contacto con vosotros para realizar una pequeña entrevista y poder decidir un grupo de trabajo.

Gracias por vuestra colaboración y un saludo.

Comite de Escalada de la FBME

1 comentari:

  1. Hola mi nombre es Germán Kunusch y estoy muy interesado en formar parte del equipo de equipadores de bloque para la copa balear. Vivo en Menorca y este es mi numero de contacto 667951679. Saludos!

    ResponSuprimeix