dijous, 2 d’agost de 2012

Vols participar al comité d´escalada?


Hola a totes i tots!


 El passat mes de maig es va celebrar una trobada d´escaladors a Esporles. Va esser una de les pases donades pel comité per intentar consolidar la comunitat escaladora a les illes.

 Desde el comité ens agradaria que hi hagues continuitat d´aquest i altres events, però això no es una feina que es faci tota sola, es necessita gent amb ganes i il.lusió per poder dur endevant projectes que, en un futur, repercutiran positivament a l´escalada, ja que l´unica manera de que el nostre esport tengui un reconeixament i que poder seguir escalant a molts llocs de la nostra geografia es fent pinya.


 Un grup tant poc cohesionat com el nostre, amb pocs federats amb relació al número real d´escaladors, fàcilment no serà tengut en compte quan es facin lleis de conservació d´espais. A l´hora de mitjar amb la propietat privada també es millor fer-ho sempre desde la federació que anat per lliure.

 Així es que si penses que aquesta es una bona manera de posar el teu gra d´arena i vols participar de manera activa dins el grup en temes de equipaments, reequipaments, compes, accés a zones d´escalada, etc..., et pots posar en contacte amb nosaltres a la seguent direcció de correu electrònic: escaladafbm@gmail.com


Gràcies a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada