dijous, 1 de setembre del 2011

Selecció de roca

Foto refrescant per l´estiu
Hola a totes i tots, com a continuació explicarem, d´aquí molt poc vos anirem fent una entrega regular (això ja pareix el "Diez minutos") d´una selecció de rutes, totes elles de varis llargs, repartides per la geografia de la serra de Tramuntana a les seves parets mes representatives.
 Aquesta serà una selecció de 10 rutes entre les que hi trobarem rutes de tall clàssic, semi-equipades i equipades o de tall mes esportiu i intentarem que sigui una tria de rutes de qualitat.
 La majoria son rutes que no reben tanta afluència com les de les escoles d´escalada esportiva i es per això que els hi voliem dedicar unes linies, treurer-ne alguna de l´oblit i de passada donar-les a coneixer a tota aquella gent que mai n´ha sentit xerrar d´elles.
Son vies com hem dit de varies tirades, on a algunes d´elles no hi trobarem cap xapa ni clau ni res i on es necessitarà experiència en aquest tipus de terreny. Altres rutes que descriurem estan equipades amb xapes, encara que a cops aquestes vies no s´assemblin a una escalada d´escola.
Van desde el quart grau fins el setè, rutes de poc mes de 80-100 metres fins gairabé els 300. Penjarem croquis i un text explicatiu amb un breu historic, l´accés, material necessari, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada